Hietamäen Dojon Blogi
Maanantai, tammikuu 7, 2019 - 16:18
Kiitos kaikille innokkaille treenaajille kuluneesta vuodesta!

Image


Vuosi 2018 päätettiin dojolla junioreiden osalta leiripäivään. Mukana oli melkein kaikki junnut ja menoa riitti! Välillä pysähdyttiin syömään pipareita ja juomaan glögiä, ja sitten taas leikittiin. 

Image


Image


Uusi dinosaurusleikki taisi mennä suoraan suosikkien listalle. Mikäpä olisi hauskempaa, kuin estää aikuisia etenemästä tatamin päästä päähän! Painiahan siitä tahtoi loppujen lopuksi tulla! :)


Varsinainen vuodenvaihde sujui aikuisharjoitteljoiden osalta jännittävissä merkeissä, kun valmistauduttiin dojon historian ensimmäiseen tasoleiriin ja samalla seuran historian ensimmäiseen dan-kokeeseen. 

Suvi saatiin pitkästä aikaa mukaan treeneihin ja Hietamäessä piipahtamassa kävi myös Max, joka olisi graduoinnissa Ilpon parina.


Image


ImageLeiriä valmisteltiin huolella. Paikaksi valikoitui Tavastilan koulu, kun omalla dojolla tatamia on sen verran niukasti isommalle porukalle. Loppiaisen aattona kaksi liittovalmentajaa ja 17 harjoittelijaa ympäri Suomea saapui Mietoisiin. Leiri oli kaikin puolin todella antoisa!

Lauantaipäivä päätettiin leirin osalta dan-graduointiin. Nelli ja Ilpo aloittivat parina asetekniikoilla. Ne menivät hyvin ja niiden jälkeen oli rento ja mukava olo jatkaa varsinaisiin vartalotekniikoihin Suvi ja Max ukeina. Viimeiseksi vielä Enni mukaan ja tekniikkaa kahta hyökkääjää vastaan. Hengästyneenä, mutta tyytyväisinä jäätiin odottamaan tuomareiden palautetta. Hyvinhän se meni ja saatiin Hietamäen Dojolle kaksi uutta 1. danin vyöarvoa.

Image


Image


Lämpimät kiitokset kaikille, jotka osallistuivat leirin järjestämiseen ja toteutukseen. Erityisen suuri ja lämpöinen kiitos mahtaville ukeille, Suville, Maxille ja Ennille sekä tietenkin Jani-senseille pitkäpinnasesta ja väsymättömästä ohjaamisesta! 


Image


Image