Ilpo Erinko

19.1.2017 alkaa Hietamäen dojolla tutustuminen sirkustelun maailmaan, kun sirkustaiteilija Satu Hakamäki ryhtyy ohjaamaan harjoituksia torstai-iltaisin.

Kevätkaudella 2017 aloitetaan intro-tyyppisellä kokonaisuudella, joka pitää sisällään n.10 harjoituskertaa. Jos innokkuutta riittää, voidaan toimintaa jatkaa kevätkauden jälkeen.

Satu Hakamäki kuvaa tulevaa toimintaa seuraavasti: “Akrobatia ja oman kehon liike. Harjoitellaan akrobatian perusteita sekä oman kehon hallintaa ja mahdollisuuksia yksin, pareittain ja ryhmässä. Harjoittelemme sekä tekniikkaa että ilmaisua ja oman kehon sekä ryhmän muiden jäsenten kuuntelua.”

Haroitukset toteutuvat kolmessa ryhmässä. Pienimpien lasten ryhmään ovat tervetulleita n.5-6-vuotiaat lapset, isompien lasten ryhmään n.7-11-vuotiaat ja nuorten ja aikuisten ryhmään kaikki tätä vanhemmat. Myös aikuiset ovat erittäin tervetulleita toimintaan mukaan, eikä aikaisempaa kokemusta sirkustelusta tai erityisiä taitoja tarvita.

Sirkusharjoitusten hinta, 75e, koostuu seuran jäsenmaksusta (35e/hlö/kausi tai 55e/perhe/kausi) sekä harjoitusmaksusta (40e/n.10 kertaa).

Huomioithan, että dojolla on talvisin kylmä, ja varsinkin tatami voi olla todella kylmä. Eli pitkähihaiset ja-lahkeiset varusteet ovat tarpeen. Jalat pysyvät parhaiten lämpimänä jumppatossuissa, joiden alle mahtuu tarvittaessa villasukat.

Torstaisin klo 17-17.45 pienempien lasten harjoitus
klo 18-19 lasten harjoitus
klo 19.30-20.30 nuorten ja aikuisten harjoitus

Ilmottautumiset seuran sähköpostiin: [email protected]. Mainitse sähköpostissa harjoittelijan nimi ja ikä.